Jouw website is veel meer dan een visitekaartje. Het is dé plek waar bijna elke klantrelatie start.

Website Ontwikkeling

Jouw nieuwe website tot in de puntjes geregeld 

Het creëren van een nieuwe website is vaak een complex project, waar veel verschillende partijen bij betrokken zijn. Van UX-designers tot tekstschrijvers en van webdevelopers tot hosting partijen. Dat is bij ons heel anders. Wij regelen jouw hele website van design tot webcopy, cookiemeldingen, SEO, analytics, hosting enzovoort. Al onze websites zijn gebouwd in WordPress, met Divi als basis. In gewone mensen taal: Jouw website is heel makkelijk aan te passen en kost weinig in beheer. Zo heb jij een fantastische website, zonder gedoe!

De fasen van elk website project

1. Plan

Samen bepalen we aan welke eisen jouw website moet voldoen, wat je belangrijkste doelen zijn en hoe jouw website eruit moet zien.

2. Design

Je maakt een keuze uit een aantal basis ontwerpen. Het eerste design is geen platte tekening, maar de eerste versie van jouw nieuwe website.  

3. Ontwikkeling

Ben je tevreden over het design, dan werken we de verschillende typen pagina’s uit. In de ontwikkelfase zijn er verschillende feedbackmomenten.

4. Livegang en beheer

Voordat je website live gaat testen we alles tot in de puntjes. Wanneer jouw website online staat helpen we met optimaliseren en beheer.

Dream bigger!

Neem geen genoegen met de status quo, maar geef jouw online marketing een boost.

Dream bigger!

Neem geen genoegen met de status quo, maar geef jouw online marketing een boost.

Onze oplossingen

Wil je beter gevonden worden, meer klanten binnenhalen of een baanbrekende campagne? Wat jouw marketing doel ook is, wij helpen jou met een creatieve insteek en hoge kwaliteit.

SEO

SEO

Jouw website goed vindbaar en relevant voor jouw doelgroep

SEO

Account Based Marketing

Een effectieve campagne om die éne droomklant binnen te halen

SEO

Campagnes

Van concept tot uitvoering. Haal meer uit jouw marketing campagnes

Marketing Automation

Marketing Automation

Elke maand nieuwe klanten, volledig geautomatiseerd

LET’S GO

Een gesprek zegt meer dan een website. Bel ons om kennis te maken, voor een snel advies of online marketing vraagstuk: +316 43 14 50 16.