Geef richting aan jouw marketing activiteiten met een heldere strategie.

MARKETING ADVIES

“Zonder duidelijk plan zijn al jouw inspanningen losse flodders”

Hoe dragen jouw online marketing activiteiten bij aan het behalen van je bedrijfsdoelstellingen? Hoe bepaal je waar je jouw marketing budget in investeert? Eén ding is zeker, zonder richting en zonder duidelijk plan zijn al jouw inspanningen ‘losse flodders’. Natuurlijk schiet je soms raak met een mooie campagne, maar wil je ècht een stap verder komen dan helpen wij je met een onderbouwde lange termijn aanpak. Eerst vertalen we de bedrijfsdoelstellingen naar concrete marketingdoelen. We onderzoeken welke aanpak, campagnes, tools, middelen, kanalen, investeringen en randvoorwaarden nodig zijn om deze doelen te behalen. Tenslotte bepalen we de beste operationele aanvliegroute en helpen we met de implementatie.

Soorten adviestrajecten

SEO

Online marketing optimalisatie

Wat kun jij doen om jouw online marketing te verbeteren? Met een scan en een uitgebreid adviesrapport krijg je concrete handvatten om jouw online marketing te optimaliseren.

Vanaf €350,-

Strategisch marketingadvies

Hoe zorg je dat jouw marketing en communicatie maximaal bijdragen aan jouw bedrijfsdoelstellingen? In een strategisch adviestraject helpen wij je met jouw marketingstrategie.

Prijs op aanvraag

Projectmanagement website ontwikkeling

Je wilt een nieuwe website maar je hebt niet de kennis of mensen om een website project in goede banen te leiden? Wij helpen je om jouw project binnen budget af te ronden.

Prijs op aanvraag

Dream bigger!

Neem geen genoegen met de status quo, maar geef jouw online marketing een boost.

Dream bigger!

Neem geen genoegen met de status quo, maar geef jouw online marketing een boost.

Onze oplossingen

Wil je beter gevonden worden, meer klanten binnenhalen of een baanbrekende campagne? Wat jouw marketing doel ook is, wij helpen jou met een creatieve insteek en hoge kwaliteit.

SEO

SEO

Jouw website goed vindbaar en relevant voor jouw doelgroep

SEO

Account Based Marketing

Een effectieve campagne om die éne droomklant binnen te halen

SEO

Campagnes

Van concept tot uitvoering. Haal meer uit jouw marketing campagnes

Marketing Automation

Marketing Automation

Elke maand nieuwe klanten, volledig geautomatiseerd

LET’S GO

Een gesprek zegt meer dan een website. Bel ons om kennis te maken, voor een snel advies of online marketing vraagstuk: +316 43 14 50 16.