Met B2B Lead Generation heb je een beproefde methode om met jouw online marketing direct nieuwe leads te werven.

B2B LEAD GENERATION

“Acquisitie was nog nooit zo makkelijk”

Stel je voor: je opent ’s ochtends je laptop en ziet dat de CFO van Binck Bank, de IT-Manager van de Gemeente Almere en de eigenaar van StartAPP Development van twee straten verderop, jouw E-book hebben gedownload. Stuk voor stuk leads die jou hebben gevonden en open staan voor jouw dienstverlening, terwijl jij hebt genoten van een rustig weekend. Het klinkt haast te mooi om waar te zijn. Toch is dit wat je met Online Lead Generatie kunt bereiken. Acquisitie was nog nooit zo makkelijk!

De onderdelen van een B2B Lead Generation strategie

Lead Magnet

Om jouw doelgroep aan te trekken en aan je te binden, geef je iets waardevols weg. Dit kan een e-book zijn, een white paper of een quickscan. Iets waardoor ze met plezier hun gegevens achterlaten.

Landingspagina

Voor een effectieve Lead Generation campagne is een fantastische landingspagina cruciaal. Een pagina met zo min mogelijk afleiding en maar 1 actie: het invullen van een webformulier.

Campagne

Om jouw “Lead Magnet” aan te bieden start je een campagne op social media, Google Ads en bijvoorbeeld in de nieuwsbrief van het vakblad binnen jouw sector. Want wat jij weggeeft is echt relevant voor je doelgroep.

Marketing Automation

Achtergrondproces

De achtergrondprocessen zijn zoveel mogelijk automatisch. Een lead komt in jouw CRM systeem en krijgt automatisch een e-mail na het invullen van het formulier. En jij krijgt natuurlijk een melding in je dashboard of mail.

Dream bigger!

Neem geen genoegen met de status quo, maar geef jouw online marketing een boost.

Dream bigger!

Neem geen genoegen met de status quo, maar geef jouw online marketing een boost.

Onze oplossingen

Wil je beter gevonden worden, meer klanten binnenhalen of een baanbrekende campagne? Wat jouw marketing doel ook is, wij helpen jou met een creatieve insteek en hoge kwaliteit.

SEO

SEO

Jouw website goed vindbaar en relevant voor jouw doelgroep

SEO

Account Based Marketing

Een effectieve campagne om die éne droomklant binnen te halen

SEO

Campagnes

Van concept tot uitvoering. Haal meer uit jouw marketing campagnes

Marketing Automation

Marketing Automation

Elke maand nieuwe klanten, volledig geautomatiseerd

LET’S GO

Een gesprek zegt meer dan een website. Bel ons om kennis te maken, voor een snel advies of online marketing vraagstuk: +316 43 14 50 16.